7.937,50 KR

eks. mva
6.350,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
79303
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

Funksjonsriktig modell (volumhette) med integrert komfyrvakt og god evne til å fange opp matos, selv ved små luftmengder. Beregnet for tilkobling til Villavent ventilasjonsaggregat beregnet for dette (aggregat med bypass-kanaltilkobling), samt til sentralavtrekksvifte for flere leiligheter. En strømstyringsenhet, PCU-5-P (artikkel nr. 79943) leveres separat. Denne kommuniserer trådløst med komfyrvaktsensoren i kjøkkenhetten. Alarmer indikeres med lys og lyd.

Moderne kjøkkenhette med buet front og godt arbeidslys fra 11 W kompaktlysrør (sokkel G23). Rene linjer uten skarpe kanter og utspring gir enkelt renhold. Den er funksjonsriktig utformet med dype sidevanger og skjerm i herdet glass. Dette gjør at hetten har god evne til å fange opp matos, selv ved små luftmengder (75% ved 140 m3/h). Fettfilter i aluminium kan tas ut med enkelt håndgrep for rengjøring i varmt såpevann eller i oppvaskmaskin. En patentert, regulerbar spjeldløsning med måleuttak gir mulighet for innstilling av luftmengde ved normalventilasjon. Kjøkkenhetten er utstyrt med bryter for tidsregulert åpning av spjeldet mellom 5 og 60 minutter (kort-tidsur), samt signalledning for regulering av spjeld/viftehastighet (luftmengde) i ventilasjonsaggregatet.

Modellen, som er beregnet for montering under ventilatorskap eller krydderhylle leveres og er i hvitlakkert utførelse.

Dokumenter

Nøkkelord:

Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost

Makitech på Facebook

...