Enova kvalifisert

Med våre komplette pakker for balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning inkl. prosjektering, er du kvalifisert for å motta enova støtte. Du kan som selvbygger montere ventilasjonsanlegget selv. Vår tilbakemelding fra Enova er at dersom ventilasjonsanlegget prosjekteres av kompetent firma og iht. gjeldene krav, kan man altså montere anlegget selv.

Du kan få tilbake 25 % av dokumentert totalkostnad, inkludert merverdiavgift. Du har rett til å få tilbake maksimalt 20 000 kr når du ettermonterer et balansert ventilasjonsanlegg i en eksisterende bolig.

Les mer og søk om Enova tilskudd for balansert ventilasjon her

Bortsett fra å dokumentere kostnader med faktura/kvitteringer, er ikke Makitech AS involvert i selve søknadsprosessen hos Enova. Vi kan på ingen måte garantere innvilgelse av Enova støtte.

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...