Personvernerklæring

Makitech AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn via vår nettbutikk.

Personopplysninger som behandles
Dette er en oversikt over hvilke data/personopplysninger vi behandler:

  • Brukernavn, passord, navn, adresse og kontaktinformasjon som epost og telefonnummer.
  • Opplysninger om kundeforholdet (tjeneste- og ordreopplysninger, betalingsopplysninger, markedsføringstillatelser og kontakt med kundeservice).
  • Andre opplysninger om tjenestebruken. (data samlet inn ved hjelp av cookies og liknende teknologier ved besøk på våre nettsider. Les mer om hvordan vi bruker cookies her)
  • Eventuelle andre opplysninger som er samlet inn på grunnlag av ditt samtykke. Du vil i så fall få spesifikk informasjon om hvilke opplysninger vi samler inn og hva de brukes til når vi ber om ditt samtykke.

Hvordan opplysninger innhentes
Makitech AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettside/nettbutikk. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Formålet med opplysninger som innhentes er:

  • For å kunne levere våre produkter og tjenester.
  • For å kunne sende relevant informasjon.
  • For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester.

Hvordan opplysningene lagres
Vi vil lagre dine personopplysninger så lenge som nødvendig for å oppfylle de formålene som er angitt i denne Personvernerklæring, med mindre en lengre lagringsperiode er pålagt eller tillatt i henhold til gjeldende lovgivning. 

Hvordan opplysningene slettes 
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter
Makitech AS bruker underleverandører til å bistå med service, frakt, fakturering og distribusjon av nyhetsbrev. Disse underleverandørene kan behandle personopplysninger på vegne av Makitech AS til det begrensede formålet som er nødvendig for at de skal kunne utføre bistanden og i henhold til signert databehandleravtale.

Rettigheter
Som bruker av vårt nettsted/nettbutikk har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.
Behandling av personopplysninger er basert på ditt samtykke og du kan til enhver tid trekke ditt samtykke tilbake ved å kontakte oss.

Se også:

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

951 32 363
996 95 087
Send oss en epost

Makitech på Facebook