6.500,00 KR

eks. mva
5.200,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
F-118695
Produsent:
Flexit

Beskrivelse

Kjøkkenhette Facet E/F KV har integrert komfyrvaktsensor og er beregnet for montering under overskap og tilkobling mot felles avtrekksvifte eller tilkobling til ventilasjonsaggregat. Kjøkkenhetten gir et meget godt osoppfang. Utstyrt med fettfilter i metall som kan vaskes i vaskemaskin. Elektronisk skyvespjeld i metall med enkel innstilling av forsert luftmende og grunnventilasjon. Elektronisk betjening og LED belysning med meget lang levetid. Med 230V jordet kabel med støpsel og ledning for styrestrøm til ventilasjonssaggregat. Hetten er enkel å installere og vedlikeholde. Det kreves min. 44 cm monteringshøyde over elektrisk ovn og 65 cm over gassovn. Komfyrvaktsensoren overvåker komfyren og signaliserer ved for høy varmeutvikling/brann samtidig som den sender et trådløst signal til en strømbryterenhet (tilbehør) som bryter strømtilførselen til komfyren. NB! Strømbryterenheten må bestilles i tillegg til kjøkkenviften. Installasjon med strømbryterenhet oppfyller alle gjeldene lovkrav ifm. komfyrvakt.
 
  • Integrert komfyrvaktsensor
  • Elektronisk skyvespjeld i metall
  • Vaskbart fettfilter i metall
  • LED belysning
  • Enkel installasjon og innregulering
  • Enkel rengjøring
  • Meget godt osoppfang

Dokumenter

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Belysning LED 6,5W
Farge Hvit
Frekvens 50 Hz
Kanaltilkobling Ø125 mm
Komfyrvakt Ja
Merkespenning 230 V
Plasseringsmuligheter Overskap
Vekt 5,9 kg
Bredde 598 mm
Høyde 62 mm
Dybde 543 mm
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...