1.025,00 KR

eks. mva
820,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
238110
Produsent:
Systemair / Villavent
Kjøp

Beskrivelse

Brannspjeld med smeltesikring

Beskrivelse

I tilfelle brann fungerer brannspjeldet som et sikkerhetselement ved at de automatisk lukkes for å hindre brann- og røykspredning via ventilasjonssystemet i den definerte tiden gitt av brannskillet.

Standard brannspjeld er designet og sertifisert i henhold til EN 15650 og testet for EIS-kriterier i henhold til EN 1366–2. Brannspjeld utgjør sammen med installasjonsmåten en uatskillelig del av brannmotstandsklassen. F-C2 brannspjeld er designet for installasjonene som er oppført og beskrevet i deres respektive manual.

Som standard leveres F-C2 brannspjeld kun med fjærbelastet aktivering, alternativt med mikrobryter. Ved brann lukker brannspjeldet seg automatisk når lufttemperaturen i kanalen når 72 °C. F-C2-spjeldet lukkes etter at termosikringen smelter. Når spjeldbladet lukkes, er det mekanisk låst i lukket stilling og kan kun åpnes manuelt, noe som krever tilgang til brannspjeldet i kanalen. For å forbedre tilgjengeligheten for inspeksjon av brannspjeldet kan en fleksibel kanalkobling benyttes.

Høydepunkter
• Ytelse opptil 2 timer

• Ett produkt passer til flere brannklasser

• Deteksjon av lukket tilstand

• Installasjon med ventiler

Produkttyper
• F-C2 med størrelsesområde fra 80 mm til 125 mm:

Innsats-brannspjeld med spjeldblad i tynnmetall.

• F-C2 med størrelsesområde fra 140 mm til 200 mm:

Innsats-brannspjeld med spjeldblad i kalsiumsilikat..

Design
F-C2-spjeld har pulverlakkert hus laget av galvanisert metall. Bladene er fra ikke-asbest-isolerende materialer med en svellende pakning som utvider seg i en brannsituasjon.

Aktiveringsmekanismer
• H0

Brannspjeld med fjærbelastede blader med utløsning ved termosikring satt til 72 °C.

• H1

Brannspjeld med fjærbelastede blader, frigjøres med en termosikring satt til 72 °C, lukket indikasjon med en AC/DC 24 V kontaktbryter på ett blad.

Materialsammensetning
Produktet inneholder galvanisert tynnmetall, grafitt brannsikkert laminat, polyuretanskum. Disse er behandlet i henhold til lokale forskrifter. Produktet inneholder ingen farlige stoffer, bortsett fra loddetinnet i termosikringen, som inneholder 1 milligram bly. Kalsiumsilikatplater brukes i størrelser over 125 mm.

Liste over installasjonstilbehør
• CBR-C2: Sett med 4 dekkplater obligatorisk for tørr installasjon av F-C2

• FCR-C2: Fleksibel kanaltilkobling for F-C2-tilgjengelighet

Detaljert informasjon om annet tilbehør er tilgjengelig i Systemair-DESIGN i avsnittet om brannspjeldtilbehør

 

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Dimension Ø160

Nøkkelord:

Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...