47.617,50 KR

eks. mva
38.094,00 KR

Tilgjengelighet:
Utgått produkt
Produktkode:
157800
Produsent:
Systemair / Villavent
Utgått

Beskrivelse

Utgått produkt

ECOsave Varmepumpebereder
Systemair ECOsave er en varmtvannsbereder med integrert varmepumpe som produserer varmt tappevann på en energieffektiv måte.

Fordeler med ECOsave:
• Energifleksibel - Mulig å benytte andre varmekilder som solfanger, solceller, gråvann, fjernvarme, etc.
• Energieffektiv varmtvannsproduksjon - Utnytter varmepumpetekologi for varmtvannsproduksjon
• Lavere effekttopper - Varmepumpen reduserer behovet for direktevirkende elektrisistet, i tillegg til mulighet for kalenderstyrt varmtvannsproduksjon
• Ingen utedel - Ingen støyende og sjenerende vifte- og kompressorboks på husveggen
 

Fleksibel
ECOsave er designet med fokus på bærekraft og energifleksibilitet. Varmepumpen vil i seg selv bidra til energiøkonomisk og bærekraftig varmtvannsproduksjon. Dersom det er ønskelig å redusere energibruk til varmtvannsproduksjon ytterligere, er ECOsave forberedt for tilkobling til til andre energikilder. De mest aktuelle er sannsynligvis solfangeranlegg og solcelleanlegg.

Solfangeranlegg* kan bidra til varmtvannsproduksjon sammen med varmepumpen, slik at behovet for oppvarming via direktevirkende elektisitet vil reduseres ytterligere.

Solcelleanlegg* vil forsyne varmepumpen med elektisitet, når dette er tilgjengelig via det installerte solcelleanlegget i boligen. Automatikken er også tilrettelagt for optimalisert drift mot et slik anlegg.

*inngår ikke i leveranse fra Systemair

Se brosjyre for mer informasjon

Dokumenter

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Vekt 125 kg
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost

Makitech på Facebook

...