27.688,75 KR

eks. mva
22.151,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
30775
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

Villavent fornybar energiløsning

Fornybar energiforsyning av boliger på en fleksibel, robust og kostnadseffektiv måte

Teknisk bytte (omfordeling) mot krav om skorstein

Energifleksibel lavtemperatur varmeløsning i bygning over 1000 m

2

Villavent varmesentral, FHU

 

med varmeavgivelse til viftekonvektor, radiator eller gulvvarme

VEP 3 leverer opp til 1,0 kW fornybar energi til romoppvarming, i tillegg til varmt tappevann. Romoppvarmingen kan skje vha. viftekonvektor, radiator eller gulvvarme. Varmesentralen leveres komplett med sirkulasjonspumper, varmeveksler, shuntventil, ekspansjonskar etc. Rørtilkobling til varmepumpebreder og viftekonvektor, radiator eller gulvvarme.

VEP 3 (Villavent balansert ventilasjon med høyeffektiv varmegjenvinning, - varmepumpebereder DHWHP og – varmesentral FHU)

 

tilfredsstiller krav til 40 % fornybar energiforsyning i ”alle” boligbygninger, samt 60% i leiligheter og småhus med oppvarmet areal (BRA) opp til ca. 190 m2. I boliger som også er utstyrt med skorstein og ildsted dekkes krav om 40% og 60% fornybar

energiforsyning i alle boligbygg.

Ikke komplett varmeanlegg

Villavent varmesentral dekker ikke 100 % av behovet for romoppvarming. Ved å sørge

for at varmeavgivelse skjer sentralt i boligen vil grunnoppvarming og derved en betydelig del av boligens energibehov til romoppvarming dekkes. Direktevirkende elektrisitet (panelovner og/eller varmekabler) anbefales installert for å dekke resterende energibehov til romoppvarming.

Dokumenter

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Vekt 23 kg

Nøkkelord:

Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller via chatten nede til høyre

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost

Makitech på Facebook

...