42.736,25 KR

eks. mva
34.189,00 KR

Tilgjengelighet:
Utgått produkt
Produktkode:
30774
Produsent:
Systemair / Villavent
Kjøp

Beskrivelse

Villavent fornybar energiløsning

imøtekommer forskriftenes krav til fornybar energiforsyning
på en fleksibel, robust og kostnadseffektiv måte
Villavent varmepumpebereder, DHWHP 
er en varmtvannsbereder med integrert varmepumpe. Varmepumpen henter varme
fra uteluften. En innebygget vifte transporterer uteluften til og fra varmepumpen via et kanalanlegg. Varmepumpen og viften stopper automatisk når varmepumpeberederen er fulladet. Varmepumpeberederen er ferdig internt koblet, uten behov for kjøleteknisk montering eller elektrisk tilkobling. Nett-tilkobling vha. ledning m/støpsel.

Ingen utedel
Villavent varmepumpebereder har ingen ”utedel” – ingen utfordringer mht. plassering eller støy! Energibehov til varmt tappevann utgjør en betydelig andel av netto varmebehov i moderne boliger. I leiligheter, hvor varmetap via yttervegger, tak og gulv er lite, utgjør varmebehov til varmtvann en svært stor andel.

VEP 2 (Villavent balansert ventilasjon med høyeffektiv varmegjenvinning og – varmepumpebereder DHWHP)
vil kunne tilfredsstille kravet til 40 % fornybar energiforsyning i de fleste leiligheter. I boliger, som også er utstyrt med skorstein og ildsted, er det mulig å tilfredsstille krav til 60 % fornybar energiforsyning for leiligheter og 40 % for småhus.

Dokumenter

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Vekt 85 kg

Nøkkelord:

Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost

Makitech på Facebook

...