11.562,50 KR

eks. mva
9.250,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
47561
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

Moderne kjøkkenhette for montering under eller mellom overskap. Designhetten, som har en kun 33 mm høy frontlist, er beregnet på tilkobling til Villavent-aggregat som har by-pass kanal for dette formålet (dvs. modeller med betegnelse som inneholder ?./B). Kjøkkenhetten kan også benyttes sammen med felles avtrekksvifte for flere leiligheter (sentralavtrekk).

Villavent kjøkkenhette 602-10/B er utstyrt med motorstyrt spjeld, godt arbeidslys (2 x 2 Watt LED belysning), elektronisk automatikk og bryter for potensialfritt signal om tidsbegrenset forsert ventilasjon. Hettens utforming bidrar til god effektivitet (osoppfanging). Filter i rustfri utførelse kan enkelt tas ut for rengjøring i oppvaskmaskin eller for hånd i varmt såpevann.

Dokumenter

Dimensjon

-    
     
     
     

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Vekt 12,3 kg

Nøkkelord:

Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...