1.350,00 KR

eks. mva
1.080,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
6755
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

SPI Irisspjeld

 

Funksjon
SPI er et irisspjeld beregnet for regulering av luftmengden i sirkulære kanaler. Spjeldet kjennetegnes av sine meget gode lydtekniske egenskaper. Spjeldet er utstyrt med reguleringsfunksjon og måleutak. SPI er ikke til hinder for rensing av kanaler da spjeldet kan åpnes helt.


Utførelse
SPI er tilvirket i galvanisert stålplate og er forsynt med tettende gummipakning.

 

Montering
SPI må monteres ihht. avstanden som er nødvendig for å minimere avvik av luftstrøm. Ved å øke eller redusere til neste kanalstørrelse, kreves det ikke noen spesiell avstand for å minimere avvik. Med SPI kan luftstrømmen måles nøyaktig, selv i nærheten av kanal avvik som T-rør, bend og fremfor andre ventiler.


Anbefalt monteringsavstand
Foran bend 1 x D
Etter bend 1 x D
Foran T-rør 3 x D
Etter T-rør 1 x D
Foran tilluftsventiler 3 x D

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Rørdimensjon Ø250
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...