SAVE VTR 700 L - Ventilasjonsaggregat fra Systemair

70.131,00 KR

eks. mva
56.104,80 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
488835
Produsent:
Systemair / Villavent

Tilgjengelige valg

Beskrivelse

Internettmodulen SAVE Connect 2.0 leveres nå som standard sammen med aggregatet. Last ned vår app og styr aggregatet via mobiltelefonen. Alternativ betjening er tilgjengelig som tilbehør.

Betjeningspanel leveres som tilbehør til aggregatet - velg det som passer din installasjon.

  • SAVE TOUCH – Betjeningspanel med berøringsskjerm og full tilgang til alle funksjoner og innstillinger. Startskjermen viser informasjon som luftmengde, temperatur, luftkvalitet og aktive funksjoner. Du kan velge mellom MANUELL og AUTO-modus eller velge foretrukne innstillinger fra de forhåndskonfigurerte brukermodusene. Tilgjengelig brukernivå for installatører/servicepersonell (SUW - Start Up Wizard).
  • SAVE CONNECT – Home solutions by Systemair mobilapp og internett tilgangsmodul (IAM) for trådløs kommunikasjon. Mobilappen har samme funksjonene som SAVE TOUCH betjeningspanelet.
  • SAVE LIGHT –Betjeningspanel med grunnleggende funksjoner som valg av luftmengde, alarmer og indikasjon for filterbytte. SAVE LIGHT kan kun benyttes i tillegg til SAVE TOUCH betjeningspanel eller SAVE CONNECT.

Nøkkelfunskjoner:

  • Høyeffektiv roterende varmeveksler – best årsvirkningsgrad
  • Trinnløs regulerbar EC-rotormotor – automatisk regulering av varmegjenvinning
  • Energieffektive RadiCal-vifter med EC-teknologi - svært lav SFP og lavt lydnivå
  • Automatisk veksling mellom normaldrift og «sommerdrift» uten varmegjenvinning
  • Fuktoverføringsfunksjon – for regulering av fuktgjenvinning
  • Utvendig tilkoblingsboks for enkel installasjon av eksterne komponenter
  • Modbus kommunikasjon via RS-485• Ekstern kabel til betjeningspanel (6 m)

SAVE VTR 700 passer for boliger med ventilert areal opp til ca. 550 m2. Modellen er tilpasset for montering på gulv og har en enkel el-tilkobling via ledning med støpsel for jordet stikkontakt.

SAVE VTR 700 leveres komplett med automatikk tilrettelagt for behovsregulering via eksterne følere. Betjeningsalternativ med display eller app leveres som tilbehør. Modellen som leveres i dobbeltmantlet, isolert utførelse, er komplett utstyrt med vifter med, termostatstyrt elektrisk ettervarmebatteri og filtre. Aggregatet har trinnløs regulerbar roterende varmeveksler og integrert fuktføler som kan sørger for automatisk behovsregulering av temperatur på tilluften, samt forsering av kapasiteten ved evt. forhøyet fuktnivå. En egen fuktoverføringsfunksjon regulerer fuktoverføring fra avtrekksluft til tilluft.

Energieffektive RadiCal vifter med EC-motorer, samt veldimensjonerte filtre med lavt trykkfall gir lav spesifikk vifteeffekt (SFP-faktor) og lavt lydnivå. Vibrasjonsdempende veggoppheng, samt skruehull på innspeksjonsluke til hvit frontdeksel eller skapfront.

SAVE TOUCH og SAVE LIGHT betjeningspanel kobles til modular-/telekontakt i den utvendige koblingsboksen. Betjeningspanelet kan monteres på vegg (integrert eller utenpåliggende), eller på aggregatet vha. de medfølgende magnetplatene. Det er mulig å koble til flere panel etter ønske og behov.

Innebygd ettervarmebatteri (vann eller elektrisk 1,67 kW) er tilgjengelig som tilbehør.

Ventilasjonsaggregatet har en utvendig tilkoblingsboks med innganger og utganger for enkel installasjon og oppsett av eksterne følere, samt evt. eksterne varme- og kjølebatteri

Dokumenter

Se produsentens nettside for dokumenter og mer teknisk informasjon:

Dokumenter og teknisk informasjon

Dimensjon

Se produsentens nettside for dokumenter og mer teknisk informasjon:

Dokumenter og teknisk informasjon

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Anslutning Toppanslutning
Integrert fuktsensor Ja
Luftmengde maks m³/h 954
Plasseringsmuligheter På gulv
Rørdimensjon Ø250
Smarthus styring Modbus | App
Tilkobling for kjøkkenhette Nei

Nøkkelord:

Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...