Flexit Nordic CL3 RER - Ventilasjonsaggregat

27.757,50 KR

eks. mva
22.206,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
F-800200
Produsent:
Flexit
Kjøp

Beskrivelse

Flexit Nordic CL3 ventilasjonsaggregat er utviklet for å være energieffektive i nordisk klima. Passer til leiligheter, eneboliger, villaer og små næringsbygg og bidrar til et godt inneklima. Enkel tilkoblingsmulighet til kjøkkenhette med bypass-løsning. Ventilasjonsaggregatet har høyeffektive roterende varmegjenvinnere, med temperaturvirkningsgrad opp til 85%, og vifter med lavt energiforbruk. Lav byggehøyde gjør aggregatet utmerket for montering i himling eller på kaldt loft. Med konfigurerbar dør kan man velge hvilken vei døren skal åpnes. Alle Nordic-aggregat styres som standard via Flexit GO-appen og kan kompletteres med diverse tilbehør, trådløst eller kablet, f.eks. styrepanel, fuktsensor, trykkføler for kjøkkenvifte, CO2-sensor etc. Automatikken er klargjort for lokal behovsstyring. Kjølegjenvinning er en standardfunksjon i Nordic-serien. Med Flexit GO kan du også aktivere funksjonen fri-/nattkjøling. Ved høy luftfuktighet sikrer avfrostningsfunksjonen drift i kaldt klima.
 
-Lav vekt og høyde < 30 cm
-Svært stillegående, under 35dB(A) 10m2 Sabine
-Kan monteres både på kaldt loft og i himling
-Konfigurerbar dørløsning
-Styring via app og skytjenester

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Ampere 10 A
Anslutning Sideanslutning
Luftmengde maks m³/h 170
Lydtrykknivå på 3 m (20m² Sabin) 35dB(A)
Plasseringsmuligheter På vegg | På gulv | Uisolert rom | Takhengt
Rørdimensjon Ø160
Smarthus styring App
Spenning 230 V
System type Flexit
Tilkobling for kjøkkenhette Ja
Watt 679 W
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost

Makitech på Facebook

...