Papptak takhatt Ø200 (uten spillvannslufting)

4.212,50 KR

eks. mva
3.370,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
K2099
Produsent:
Systemair / Villavent
Kjøp

Beskrivelse

  • Lav byggehøyde og oppadrettet luftstråle som hindrer
    snøsmelting og ising rundt takhatten
  • Tilpasset de fleste tekkematerialer
  • Leveres med eller uten spillvannslufting
  • Demonterbar topp for rengjøring

Villavent takhatt produseres i sort, selvslukkende, fargebestandig plastmateriale. Den leveres tilpasset de fleste tekkematerialer. For andre typer tekking benyttes blybeslag.

 

Tilkoblingsmuligheter for Ø125, Ø160 og Ø200 mm kanal for avkastluft. (Ø200 mm kun uten spillvannslufting). Finnes også i kombi-variant med luftinntakinntak (Ø125 mm) og avkast (Ø160 mm).

NB: Produktbildet er kun et illustrasjonsbilde, pass derfor på at du bestiller takhatt med riktig profil iht. produktnavnet. Takhatter produseres fortløpende ved bestilling og sendes normalt samme dag. Det er ikke mulig å bytte, retunere eller benytte angrefristen ved kjøp av takhatter. 

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Rørdimensjon Ø200

Nøkkelord:

Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...