Papptak takhatt kombi (Ø125 inntak / Ø160 avkast)

3.775,00 KR

eks. mva
3.020,00 KR

Tilgjengelighet:
Utgått produkt
Produktkode:
K2100
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

Lav byggehøyde og oppadrettet luftstråle som hindrer snøsmelting og ising rundt takhatten
Tilpasset de fleste tekkematerialer
Demonterbar topp for rengjøring

Villavent kombitakhatt produseres leveres tilpasset de fleste tekkematerialer. For andre typer tekking benyttes blybeslag.


Kombitakhatten har tilkoblingsmuligheter for Ø125 mm inntakskanal og Ø160 mm avkastkanal. Den kan benyttes som kombinert luftinntak/-avkast ved små luftmengder, og hvor luftinntak i fasade er uaktuelt. Kombitakhatten er egnet for bruk på steder uten fare for inndriv av snø, og hvor det ikke forekommer forurensing fra ildsted (piper), komfyravtrekk etc.

Underbeslag kan leveres som tilbehør.

NB: Produktbildet er kun et illustrasjonsbilde, pass derfor på at du bestiller takhatt med riktig profil iht. produktnavnet. Takhatter produseres fortløpende ved bestilling og sendes normalt samme dag. Det er ikke mulig å bytte, retunere eller benytte angrefristen ved kjøp av takhatter. 

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Rørdimensjon Ø125 | Ø160

Nøkkelord:

Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...