19.625,00 KR

eks. mva
15.700,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
92145
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

Kompakt konstruksjon
Lavt lydnivå
Avtagbart lokk for service
Spenningsregulerbar
Integrert motorvern
Lavt lydnivå
Aluzink, korrosjonsklasse C4
Monteringsbraketter inkludert
KVK Slim er en boksvifte med lav byggehøyde og sirkulære stusser for tilkobling til kanal. Viften har bakoverbøyde skovler og vedlikeholdsfri høyeffektiv ytterrotormotor. For god lyddemping, er lokket isolert med isolasjon med høy tetthet. Viftehus er fremstilt av aluzink og har korrosjonsklasse C4. Lokket kan enkelt tas av for rengjøring og service.

KVK Slim kan turtallsreguleres med trinnløs tyristor eller 5-trinns spenningsregulator. For å beskytte motoren mot overoppheting har viften innebygd termokontakt med manuell reset,(gjøres strømløs).

Viftene kan monteres i alle posisjoner, og ved bruk av FK Festeklammer (tilbehør) forenkles montering og man unngår overføring av vibrasjoner til kanal.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Ampere 1.27 A
Fase 1
Kapslingsklasse IP54
Luftmengde maks m³/h 2527
Lydtrykknivå ved 3 m 50.5
Motortype AC
Rørdimensjon Ø315
Spenning 230 V
Watt 266
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...