8.450,00 KR

eks. mva
6.760,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
F-118692
Produsent:
Flexit

Beskrivelse

Kjøkkenhette Facet-S er beregnet for montering under overskap og tilkobling til sentral avtrekksvifte. Kjøkkenhetten gir et meget godt osoppfang. Utstyrt med fettfilter i metall som kan vaskes i vaskemaskin. Elektronisk skyvespjeld i metall med enkel innstilling av grunnventilasjon. Elektronisk betjening og god LED belysning med meget lang levetid. Leveres med 230V jordet kabel med støpsel og kabel med spesialkontakt for tilkobling til ekstern avtrekksvifte. Hetten er enkel å installere og vedlikeholde. Det kreves min. 44 cm monteringshøyde mellom elektrisk ovn og underkant kjøkkenhette. For gassovn må avstanden økes til min. 65 cm.
 
  • Elektronisk skyvespjeld i metall
  • Vaskbart fettfilter i metall
  • LED belysning
  • Enkel installasjon og innregulering
  • Enkel rengjøring
  • Meget godt osoppfang

Dokumenter

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Belysning LED 6,5 W
Diameter Ø125 mm
Frekvens 50 Hz
Komfyrvakt Nei
Merkespenning 230 V
Plasseringsmuligheter Overskap
Vekt 7,1 kg
Bredde 598 mm
Høyde 65 mm
Dybde 543 mm
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...