9.937,50 KR

eks. mva
7.950,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
96805
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

Slim-line kvalitetsmodell med elektronisk regulering, LED-belysning og motorstyrt spjeld - beregnet på bruk sammen med separat avtrekksvifte.

Fleksibel modell med uttrekkbar front. God LED-belysning og glassplate i uttrekksdelen bidrar til gode arbeidsforhold ved komfyren. I innskjøvet posisjon er kun en hvitlakkert frontlist synlig. Denne kan om ønskelig byttes ut med list i rustfri utførelse. 

Fettfilter i aluminium kan tas ut med enkelt håndgrep for rengjøring i varmt såpevann eller i oppvaskmaskin. En patentert, regulerbar spjeldløsning med måleuttak gir mulighet for innstilling av luftmengde ved normalventilasjon. Kjøkkenhetten er utstyrt med potmeter for regulering av luftmengde (viftehastighet). Betjeningspanel for regulering av spjeld, luftmengde og belysning er innfelt i den uttrekkbare delens overside.

Dokumenter

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Farge Hvit
Komfyrvakt Tilbehør
Plasseringsmuligheter I Overskap
Regulator type EC
Bredde 598mm | 60cm
Høyde 97mm
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...