Villavent SAVE VTR 700 R m/SAVECair - Ventilasjonsaggregat

48.750,00 KR

eks. mva
39.000,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
88700
Produsent:
Systemair / Villavent

Tilgjengelige valg

Beskrivelse

Villavent SAVE VTR 700 med SAVECair smart touch betjeningspanel og integrert fuktføler​ (høyremodell​)

• Høyeffektiv roterende varmeveksler – best årsvirkningsgrad
• Trinnløs regulerbar EC-rotormotor – automatisk regulering av varmegjenvinning
• Energieffektive RadiCal-vifter med EC-teknologi - svært lav SFP og lavt lydnivå
• Fuktoverføringsfunksjon – tilgjengelig for regulering av fuktgjenvinning
• Behovssyrt regulering -  integrert fuktføler i avtrekkskammer
• SAVECair-betjeningspanel med touch fargeskjerm for enkel oppstart
• Utvendig tilkoblingsboks for enkel installasjon av eksterne komponenter
• Modbus kommunikasjon via RS-485
• Internett-kommunikasjon via Systemair Cloud (IAM) - tilgjengelig som tilbehør

Villavent SAVE VTR 700 passer for installasjon i større boliger, men er også godt egnet for ventilasjon av lokaler i næringsbygg. Modellen finnes i venstre- og høyrevariant.

SAVE VTR 700 leveres i hvitlakkert, dobbeltmantlet utførelse, komplett med automatikk og et intelligent SAVECair betjeningspanel. Aggregatet er utstyrt med trinnløs regulerbar roterende varmeveksler og integrert fuktføler som sørger for automatisk behovsregulering av temperatur på tilluften og forsering av kapasiteten ved evt. forhøyet fuktnivå.

Energieffektive RadiCal vifter med EC-motorer, samt veldimensjonerte filtre med lavt trykkfall gir lav spesifikk vifteeffekt (SFP-faktor) og lavt lydnivå. Integrert fuktføler i avtrekkskammer kan benyttes for evt. behovsstyrt ventilasjon.

Alle innstillinger og funksjoner er tilgjengelige fra SAVECair betjeningspanel som kobles til modular-/telekontakt i den utvendige koblingsboksen på toppen av aggregatet. Betjeningspanelet kan monteres på vegg (integrert eller utenpåliggende), eller på aggregatet vha. de påmonterte magnetplatene. Betjeningspanelet har touch fargeskjerm med et brukervennlig grensesnitt. Det er mulig å koble til ett eller flere panel etter ønske og behov. Betjeningspanelet, SAVCECair, har også et brukernivå for installatører og servicepersonell.

Hovedsiden (startsiden) på betjeningspanelet har informasjon om luftmengde, ønsket temperatur på tilluften, samt valgte brukerinnstillinger og aktive funksjoner. Det kan velges mellom MANUELL-  og AUTO-innstilling, eller de forhåndvalgte brukerinnstillingene. Ved SAVECair AUTO-innstilling kan automatisk kapasitetsregulering skje på grunnlag av flere mulige funksjoner - som CO2, tilstedeværelse, fuktnivå, tidsplan etc. I andre bygg enn boliger (næringsbygg) er behovsregulering mulig for å oppnå effektiv og økonomisk drift, samt best mulig luftkvalitet. Alarmsignal vil indikere mulige feil, og gi direkte varsel dersom utbedringer nødvendig.

Ventilasjonsaggregatet har en utvendig tilkoblingsboks med innganger og utganger for enkel installasjon og oppsett av eksterne følere, samt eksterne varme- og kjølebatteri. Integrert ettervarmebatteri (vann eller elektrisk (1670 W)) er tilgjengelig som tilbehør.

SAVE VTR 700 leveres med veldimensjonerte kompaktfilter med lavt trykkfall. Kompaktfilter i F7-kvalitet leveres som tilbehør.

Dokumenter

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Anslutning Toppanslutning
Fase 1
Frekvens 50 Hz
Integrert fuktsensor Ja
Kapslingsklasse IP24
Plasseringsmuligheter På vegg
Rørdimensjon Ø250
Sikring 13 A
Smarthus styring App | Modbus
Spenning 230 V
Tilkobling for kjøkkenhette Nei
Vekt 185 Kg
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller via chatten nede til høyre

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

951 32 363
996 95 087
Send oss en epost

Makitech på Facebook

...