Villavent SAVE VSR 150/B m/SAVECair - Ventilasjonsaggregat

23.750,00 KR

eks. mva
19.000,00 KR

Tilgjengelighet:
Utgått produkt
Produktkode:
88199
Produsent:
Systemair / Villavent

Tilgjengelige valg

Utgått

Beskrivelse

Utgått modell, se Villavent SAVE VSR 150/B m/SAVECair - Ventilasjonsaggregat for den nye modellen av dette aggregatet.

• Høyeffektiv roterende varmevekslere – best årsvirkningsgrad
• Trinnløs regulerbar EC-rotormotor – automatisk regulering av varmegjenvinning
• Energieffektive RadiCal-vifter med EC-teknologi - svært lav SFP og lavt lydnivå
• SAVECair-betjeningspanel med touch fargeskjerm for enkel oppstart og bruk
• By-pass kanal for tilkobling av kjøkkenhette
• Separat innstilling av tilluft- og avtrekksluftmengde
• Automatisk veksling mellom normaldrift og «sommerdrift» uten varmegjenvinning
• Fuktoverføringsfunksjon – tilgjengelig for regulering av fuktgjenvinning
• Behovssyrt regulering -  integrert fuktføler i avtrekkskammer
• Utvendig tilkoblingsboks for enkel installasjon av eksterne komponenter
• Modbus kommunikasjon via RS-485
• Internett-kommunikasjon via Systemair Cloud (IAM) - tilgjengelig som tilbehør
• Heldekkende inspeksjonsluke på begge sider

 Villavent SAVE, VSR 150/B passer for boliger med ventilert areal opp til ca. 120 m2. Modellen leveres i hvitlakkert utførelse, og er primært beregnet på montering under himling i bod, vaskerom eller lignende. Aggregatet kan alternativt monteres på vegg eller liggende på gulv. Evt. komfyravtrekk føres i bypass, slik at avtrekksluften går utenom varmeveksleren og direkte til avtrekksviften. Enkel el-tilkobling via ledning med støpsel for jordet stikkontakt.

SAVE VSR 150/B leveres komplett med automatikk og et intelligent SAVECair betjeningspanel. Modellen som leveres i dobbeltmantlet, isolert utførelse, er komplett utstyrt med vifter med, termostatstyrt elektrisk ettervarmebatteri og filtre. Aggregatet har trinnløs regulerbare roterende varmevekslere (2 stk.) og integrert fuktføler som sørger for automatisk behovsregulering av temperatur på tilluften, samt forsering av kapasiteten ved evt. forhøyet fuktnivå. En egen fuktoverføringsfunksjon regulerer fuktoverføring fra avtrekksluft til tilluft.

Energieffektive RadiCal vifter med EC-motorer, samt veldimensjonerte filtre med lavt trykkfall gir lav spesifikk vifteeffekt (SFP-faktor) og lavt lydnivå. Integrert fuktføler i avtrekkskammer kan benyttes for evt. behovsstyrt ventilasjon.

Vibrasjonsdempende takoppheng samt heldekkende inspeksjonsluker på begge sider gir fleksibilitet mht. plassering. Egne luker på siden av aggregatet gir enkel tilgang for filterbytte.

Alle innstillinger og funksjoner er tilgjengelige fra SAVECair betjeningspanel som kobles til modular-/telekontakt i den utvendige koblingsboksen. Betjeningspanelet kan monteres på vegg (integrert eller utenpåliggende), eller på aggregatet vha. de påmonterte magnetplatene. Betjeningspanelet har touch fargeskjerm med et brukervennlig grensesnitt. Det er mulig å koble til ett eller flere panel etter ønske og behov. Betjeningspanelet, SAVCECair, har også et brukernivå for installatører og servicepersonell.

Hovedsiden (startsiden) på betjeningspanelet har informasjon om luftmengde, ønsket temperatur på tilluften, samt valgte brukerinnstillinger og aktive funksjoner. Det kan velges mellom MANUELL-  og AUTO-innstilling, eller de forhåndvalgte brukerinnstillingene. Ved SAVECair AUTO-innstilling kan automatisk kapasitetsregulering skje på grunnlag av flere mulige funksjoner - som CO2, tilstedeværelse, fuktnivå, tidsplan etc. I andre bygg enn boliger (næringsbygg) er behovsregulering mulig for å oppnå effektiv og økonomisk drift, samt best mulig luftkvalitet. Alarmsignal vil indikere mulige feil, og gi direkte varsel dersom utbedringer nødvendig.

Ventilasjonsaggregatet har en utvendig tilkoblingsboks med innganger og utganger for enkel installasjon og oppsett av eksterne følere, samt evt. eksterne varme- og kjølebatteri. SAVE VSR 150/B leveres med veldimensjonerte kompaktfilter – tilluft i F7-kvalitet og avtrekk i G3-kvalitet.

Dokumenter

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Anslutning Toppanslutning | Sideanslutning
Fase 1
Filter, avtrekk G3 (Standard)
Filter, tilluft F7 (Standard)
Frekvens 50 Hz
Integrert fuktsensor Ja
Kapslingsklasse IP24
Plasseringsmuligheter På vegg | Takhengt | På gulv
Rørdimensjon Ø125
Sikring 10 A
Smarthus styring App | Modbus
Spenning 230 V
Tilkobling for kjøkkenhette Ja
Vekt 57 kg
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller via chatten nede til høyre

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

951 32 363
996 95 087
Send oss en epost

Makitech på Facebook

...