2.316,25 KR

eks. mva
1.853,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
211243
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

SAVECair Internett-tilgangsmodul (IAM) gir mulighet for betjening av SAVE-aggregatet vha. internett. IAM-modulen kobles til Internett, enten via Ethernet eller Wi-Fi.

Ved å laste ned Systemair SAVECair APP til smarttelefon, PC eller nettbrett kan ventilasjonsanlegget overvåkes og betjenes uansett hvor man befinner seg.

IAM kan også benyttes som trådløs lokal Modbus TCP til RTU-modus.

Appen er tilgjengelig for nedlastning til både iOS og Android. Tilkoblingsmodulen leveres med Micro USB nettkabel (230 V) og Modbus-kabel.

NB: SAVECair Internett-tilgangsmodul (IAM) er kun kompatibel med SAVE modeller levert etter ~01.12.2017. Ta kontakt hvis du er usikker på om modulen er kompatibel med ditt aggregat.

Dokumenter

Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller via chatten nede til høyre

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

951 32 363
996 95 087
Send oss en epost

Makitech på Facebook

...