21.717,50 KR

eks. mva
17.374,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
R-2050
Produsent:
Røros Metall

Tilgjengelige valg

Beskrivelse

Eksklusiv hette for plassering fritt på vegg.

Denne unike RørosHetta er festet på en spesiell brakett som gjør at hetta «svever» ut fra veggen.
Leveres med oppgradert Victory innsats til normalventilasjon. Kan også leveres med integrert komfyrvakt mot tillegg, og du får den lakkert i alle verdens farger!

Har du en yndlingsfarge? Du kan få lakkert Røroshetta, uten pristillegg, i akkurat den fargen du elsker over alt på jord. Eller kanskje du vil kombinere yndlingsfargen med litt stål – vi har mulighetene!

Vi trenger bare en NCSS-kode eller RAL-kode, så får du hetta i ønsket farge – enten det er yndlingsfargen eller akkurat samme farge som kjøkkenet ditt.

Tusen farger! Ja, det er faktisk sant. Himmelblå, prinsesserosa, smaragdgrønn, ferrarirød, hvit som snø eller sort som kull! Du kan velge og vrake blant trendfarger eller velge samme farge som kjøkkenfronten slik at hetten blir en del av helheten. Det beste er at en spesialfarge koster deg ingenting!

Velger du ett kjøkken lakkert i høyglans kan du også få tilsvarende glans på hetten mot pristillegg. Rålekkert!

Dokumenter

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Belysning 2 X LED
Energiklasse C
Farge Børstet stål
Luftmengde maks m³/h 585
Bredde 80 cm
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...