4.725,00 KR

eks. mva
3.780,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
F-112442
Produsent:
Flexit

Beskrivelse

Elektronisk timer med vekslende rel éutgang som benyttes til å styre et luftbehandlingsaggregat.

Funksjon
Når timeren er koblet til driftsspenningen er det potensialfrie reléet lukket mellom C (common=felles) og NC (normally closed = normalt stengt). Når knappen aktiveres med et trykk, tennes indikatorlampen og reléutgangen mellom C og NO (normally open = normalt åpen) lukkes. Samtidig aktiveres valgt funksjon på luftbehandlingsaggregatet. Utgangen er lukket i den valgte tidsperioden.

Når tidsperioden er over, vil indikatorlampen slukkes og reléet gå tilbake til utgangsposisjon. Samtidig går luftbehandlingsaggregatet tilbake til ”AUTO” modus. Reléet forandres alltid når knappen blir trykket inn, uavhengig av hvilken posisjon den står i.

Tidsperiode
Tidsperioden stilles inn ved å benytte et lite skrujern. Viktig! Timeren må være avslått når tidsperioden endres.

Dokumenter

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Artikkelnr 112442

Nøkkelord:

Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...