1.337,50 KR

eks. mva
1.070,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
6832
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

Beskrivelse
Systemairs Elegant tilluftsventil for veggmontasje, med perforert front og styrespalte (VI og VS). VS utgaven har i tillegg spjeld og måleuttak.

 

Funksjon
Elegant er spesielt utviklet for trekkfri bakkantsinnblåsing i kontorer, hotellrom etc. For underkjølt luft anbefales VI/S med styrespalte. Denne hindrer luftstrålen i å falle ned i
oppholdsonen før en har fått en akseptabel temperatur. Undertemperatur på opptil 10°C aksepteres.


Utførelse
Ventilen er tilvirket i stål og består av en krum frontplate med perforering og styrespalte og leveres pulverlakkert i RAL 9010-80.


Varianter
Elegant er tilgjengelig i 2 dimensjoner, ø125 og ø160 og i 3 ulike varianter:


VE: Enkel grunnmodell med perforert front, uten styrespalte.

VI: Perforert front, styrespalte og måleuttak.

VS: Perforert front, styrespalte, måleuttak og spjeld.


Montering
Ventilen monteres direkte i spirokanal eller utsparing med samme innvendige diameter ved at den trykkes inn samtidig som den vris rundt. Vær obs på at styrespalten på Elegant VI og VS ligger symetrisk i forhold til takflaten etter innmontering.

Dokumenter

Nøkkelord:

Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...