KVKE 160 EC sileo isolert kanalvifte

7.862,50 KR

eks. mva
6.290,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
2571
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

Utgått vare. Erstattet med KVK Silent 160 EC

 

  • Høyeffektiv EC motor
  • 100 % regulerbar
  • Hastighetsregulator inkludert
  • Integrert motorvern
  • Lavt lydnivå
  • Servicevennlig

 

KVKE EC er en isolert enkeltsugende radialvifte med bakoverbøyde skovler og vedlikeholdsfri EC lavenergimotor. Viften utvikler relativt høyt statisk trykk og effektivitet. Motor og viftehjul er montert på serviceluken for enkel rengjøring og service. For å beskytte motoren mot overoppheting har viftene integrert motorvern med automatisk reset.

 

Viften drives av en energieffektiv EC-motor med elektronisk regulering, som gjør at motoren alltid arbeider med lavest mulig energibruk. EC-motorer er permanentmagnetmotorer der "gammel" mekanikk er erstattet av intelligent elektronikk, som alltid leverer riktig mengde strøm, på riktig sted og til riktig tid. Slik oppnås nøyaktig regulering av luftmengde. EC-motorer er stillegående i hele regluleringsområde, og har lang levetid grunnet lavere viklingstemperaturer og mindre slitasje. Motorer med elektronisk regulering tilpasser seg raskt og trinnløst til aktuell luftmengde. Energibruken reduseres vesentlig i forhold til tradisjonelle asynkron-motorer, spesielt ved nedregulert luftmengde.

Redusert energibruk gir lavere driftskostnader.

 

Viftene leveres med integrert potensiometer (0-10V) som forenkler innstilling av luftmengde. Fabrikkinnstilt til 6-10V, dette kan endres i ettertid. Eksternt potensiometer kan også benyttes, da må internt potensiometer fjernes.

Viften kan monteres i alle posisjoner og ved bruk av festeklammer er det enkelt å montere viften mot kanal.

KVKE-serien er produsert i galvanisert stål og er termisk og akustisk isolert med et 50 mm lag mineralull. Viftekassen er innvendig kledd med perforert galvanisert stålplate.

 

Dokumenter

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Ampere 0.541 A
Energiklasse, grunnenhet E
Energiklasse, grunnenhet valg B
ErP klar ErP 2018/ErP 2016
Fase 1
Frekvens 50 | 60 Hz
Isolasjonsklasse B
Kapslingsklasse IP54
Luftmengde maks m³/h 544
Lydtrykknivå på 3 m (20m² Sabin) 42.5 dB(A)
Maks temp på transportert luft 60 °C
Maks temp på transportert luft ved regulering 60 °C
Motortype EC
rpm. 2592 r.p.m.
Rørdimensjon Ø160
Spenning 230 V
Vekt 16.8 kg
Watt 66.2

Nøkkelord:

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...