KVKE 125 EC sileo isolert kanalvifte

7.775,00 KR

eks. mva
6.220,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
77535
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

Utgått modell, erstattet med KVK Silent 125 EC

  • Høyeffektiv EC motor
  • 100 % regulerbar
  • Hastighetsregulator inkludert
  • Integrert motorvern
  • Lavt lydnivå
  • Servicevennlig

KVKE EC er en isolert enkeltsugende radialvifte med bakoverbøyde skovler og vedlikeholdsfri EC lavenergimotor. Viften utvikler relativt høyt statisk trykk og effektivitet. Motor og viftehjul er montert på serviceluken for enkel rengjøring og service. For å beskytte motoren mot overoppheting har viftene integrert motorvern med automatisk reset.

Viften drives av en energieffektiv EC-motor med elektronisk regulering, som gjør at motoren alltid arbeider med lavest mulig energibruk. EC-motorer er permanentmagnetmotorer der "gammel" mekanikk er erstattet av intelligent elektronikk, som alltid leverer riktig mengde strøm, på riktig sted og til riktig tid. Slik oppnås nøyaktig regulering av luftmengde. EC-motorer er stillegående i hele regluleringsområde, og har lang levetid grunnet lavere viklingstemperaturer og mindre slitasje. Motorer med elektronisk regulering tilpasser seg raskt og trinnløst til aktuell luftmengde. Energibruken reduseres vesentlig i forhold til tradisjonelle asynkron-motorer, spesielt ved nedregulert luftmengde.

Redusert energibruk gir lavere driftskostnader.

Viftene leveres med integrert potensiometer (0-10V) som forenkler innstilling av luftmengde. Fabrikkinnstilt til 6-10V, dette kan endres i ettertid. Eksternt potensiometer kan også benyttes, da må internt potensiometer fjernes.

Viften kan monteres i alle posisjoner og ved bruk av festeklammer er det enkelt å montere viften mot kanal.

KVKE-serien er produsert i galvanisert stål og er termisk og akustisk isolert med et 50 mm lag mineralull. Viftekassen er innvendig kledd med perforert galvanisert stålplate.

 

Dokumenter

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Ampere 0.633 A
Energiklasse, grunnenhet E
Energiklasse, grunnenhet valg B
ErP klar ErP 2018
Fase 1
Frekvens 50 | 60 Hz
Isolasjonsklasse B
Kapslingsklasse IP54
Luftmengde maks m³/h 389
Lydtrykknivå på 3 m (20m² Sabin) 39.8 dB(A)
Maks temp på transportert luft 55 °C
Maks temp på transportert luft ved regulering 55 °C
Motortype EC
rpm. 3535 r.p.m.
Rørdimensjon Ø125
Spenning 230 V
Vekt 13.7 kg
Watt 74.7

Nøkkelord:

Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...