RTRD4/400V 5-trinns trafo

9.625,00 KR

eks. mva
7.700,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
5942
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

Manuell 5-trinns transformator, 3~fase


3~fase transformator, der viftens turtall styres ved at tilførselsspenningen kan varieres i 5 faste trinn som gjøres manuelt ved hjelp av bryteren i fronten.


Innebygget termokontaktmotorvern som bryter tilførselsspenningen når termokontakten løser ut. Gjeninnkobling skjer ved å slå bryteren i posisjon 0 i min. 10 sekunder.

Inngang for romtermostat RT og termostat for frostbeskyttelse FS (ikke RTRD 7-24) som ved brutt kontakt bryter tilførselsspenningen til viften. Leveres med overkobling.


RTRD har innebygde fasesikringer. Signallampen på fronten indikerer drift.
Trafoen er utstyrt med 230V driftsignal for forrigling av annen vifte, åpne/lukke spjeldmotor etc. Ved bryterposisjon 0 er spenningen allpolig frakoblet.

 

RTRD har en bunnplate av silumin støpegods og en overdel av ABS-plast. RTRD 7-24 har en bunnplate av silumin og en overdel av plastbelagt stålplate.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Ampere 4 A
Fase 3
Frekvens 50|60 Hz
Kapslingsklasse IP21
Maks strømtap 75 W
Spenning 400 V
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...