REE 1 Tyristorreg. 1.0 A

1.275,00 KR

eks. mva
1.020,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
5314
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

Tyristorregulator, 1~

1~fase tyristorregulator for utenpåliggende eller innfelt montasje. Manuell innstilling av vifteturtallet, samt av/på. Av og på bryteren ligger i maksinnstillingen.


Ved tyristorstyring oppstår det normalt høye varmetap i motoren enn ved transformatorstyring. Alle Systemair sine vifter med ytterrotormotor og kondensator kan tyristorstyres, for motorer av andre fabrikat må produsenten rådspørres.

 

Ved turtallsregulering med tyristor kan ulyd/brummelyd oppstå i viftemotor, vi anbefaler derfor å bruke 5-trinns transformator i installasjoner som krever lite lyd.  Viftens laveste turtall kan justeres med en trimskrue under frontplaten. Signallampen på tyristoren lyser når viften er i drift, men det er også mulig å ta ut eksternt driftsignal.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Ampere 01-1 A
Fase 1
Frekvens 50|60 Hz
Kapslingsklasse IP54
Sikring 1,25 A
Spenning 230 V
Vekt 0,25 kg
Bredde 82 mm
Høyde 82 mm
Dybde 65 mm
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...