9.625,00 KR

eks. mva
7.700,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
39488
Produsent:
Systemair / Villavent
Kjøp

Beskrivelse

• Lavt lydnivå, akustisk isolert
• EC-lavenergimotor
• 100 % regulerbar (0-10V)
• Kompakt
• Integrert motorvern
• Kan monteres i alle posisjoner
• Integrert potensiometer
 
Akustisk isolert kanalvifte med EC-motor med optimalisert aerodynamisk viftehjul og guideskinner som gjør at viftens ytre mål er meget kompakt i forhold til viftens høye kapasitet. EC-motor har integrert elektronisk styring som eliminerer sakking og sikrer at motoren alltid går med optimal virkningsgrad. EC motorern har, i motsetning til AC motor, høy virkningsgrad gjennom hele turtallregisteret, og ved transport av lik luftmengde bruker en EC motor adskilling mindre energi enn en vifte med AC motor.
 
Viftene leveres med integrert potensiometer (0-10V) som forenkler innstilling av luftmengde. Eksternt potensiometer kan også benyttes, da må internt potmeter fjernes.
 
Viften leveres med opphengsører som standard. Ved bruk av FK-festeklammer (tilbehør) til kanal blir montering/demontering enkelt, samt at det forhindrer overføring av vibrasjon til kanal.
 
For å beskytte motoren mot overoppheting har viftene integrert motorvern.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Effekt 124 W
Fase 1
Frekvens 50; 60 Hz
Isolasjonsklasse B
Kapslingsklasse IP44
Luftmengde maks m³/h 1314
Lydtrykknivå på 3 m (20m² Sabin) 46 dB(A)
Maks temp på transportert luft Maks 55 °C
Maks temp på transportert luft ved regulering 55 °C
Motortype EC
Spenning 230 V
Vekt 7,1 kg
Viftehastighet, max turtall 3 524 omdr./min.
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...