1.006,25 KR

eks. mva
805,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
14500
Produsent:
Systemair / Villavent
Kjøp

Beskrivelse

Sava kan benyttes for innregulering av luftmengde og lyddemping i ventilasjonskanaler.

De lyddempende og trykkreduserende egenskapene medfører at tilluft- og avtrekksventilenes støymessige egenskaper forbedres. Sava er utstyrt med «spjeldvinger», som kan benyttes for å regulere luftmengden. Spjeldvingen har 6 grunnleggende reguleringsposisjoner, men andre posisjoner er mulige ved nedskalering av vingen. Sava er optimalt utformet og dimensjonert, for å oppnå lavest mulig trykkfall av selve produktet.

Mer effektiv lyddempning kan enkelt oppnås ved å plassere 2 stk. Sava etter hverandre i kanalen.

Sava er tilpasset kanaldimensjon, slik at friksjon vanligvis sørger for at plasseringen er stabil. En skrue gjennom kanalveggen kan låse plasseringen - som en dobbelt sikring. Sava støvsuges eller byttes ut ved vedlikehold/rengjøring av kanalsystemet.

Sava består hovedsakelig av polyester, som oppfyller kravene til SBI-test, en B klasse brannmotstandstest (B, s1, d0) ifølge pr. EN 13823.Sava inneholder også små mengder skumplast, som tilsvarer M1-emisjonsstandardforskriftene.Ved brann vil polyester og skumplast smelte og fordampe. Røk- og toksisitetstesten bekrefter at forbrenning ikke slipper ut skadelige mengder av giftige gass, eksempelvis karbonmonoksid.

Dokumenter

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Rørdimensjon Ø125
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...