28.125,00 KR

eks. mva
22.500,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
92154
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

Høyeffektiv EC motor
Kompakt konstruksjon
100 % regulerbar
Avtagbart lokk for service
Hastighetsregulator inkludert
Integrert motorvern
Lavt lydnivå, isolert lokk
Aluzink, korrosjonsklasse C4
 

KVK Slim er en boksvifte med sirkulære stusser for tilkobling til kanal. Viften har bakoverbøyde skovler og vedlikeholdsfri EC lavenergimotor. For god lyddemping, er lokket isolert med isolasjon med høy tetthet. Viftehus er fremstilt av aluzink og har korrosjonsklasse C4. Lokket kan enkelt tas av for rengjøring og service.

KVK Slim leveres med ferdig koblet potensiometer (0-10V) i koblingsboksen, som gjør det enkelt å stille inn ønsket luftmengde. Eksternt potensiometer kan også benyttes, da må internt potmeter fjernes. Se under Tilbehør.

For å beskytte motoren mot overoppheting har viftene integrert motorvern med automatisk reset.

Viftene kan monteres i alle posisjoner, og ved bruk av FK Festeklammer (tilbehør) forenkles montering og man unngår overføring av vibrasjoner til kanal.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Ampere 2.34 A
Fase 1
Kapslingsklasse IP55
Luftmengde maks m³/h 3056
Lydtrykknivå ved 3 m 61.1 dB
Motortype EC
Rørdimensjon Ø315
Spenning 230 V
Watt 533
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...