5.950,00 KR

eks. mva
4.760,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
255889
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

Kanalvifte for veggmontasje

  • Hastighetsregulerbar
  • Monteres på vegg eller tak
  • Pålitelig og lufttett
  • Enkel installasjon

Fleksibel
KV-viftene er beregnet for tilluft eller avtrekk, og kan installeres i vegg eller tak.

Ytelse
KV-viftens bakoverbøyde skovler sammen med høyeffektiv ekstern ytterrotormotor er designet for å levere konsistent ytelse på høyt nivå med lavt strømforbruk og maksimal effektivitet.

Pålitelig
Viftens lufttette kabinett og korrosjonsmotstand tillater krevende innendørs bruk. Kombinasjonen av pålitelig viftehus, integrerte termokontakter og lydløse kulelager med lang levetid, minimerer behovet for vedlikehold og tillater lang kontinuerlig drift av viften.

Samsvar
Viftene er iht. ErP 2018 og kompatibel med Systemairs store utvalg av mekanisk og elektrisk tilbehør.

Viftehus
Viftehus av galvanisert stålplate, korrosjonsklasse C3. Innløpskon og utløp er designet for å gi høy effektivitet med minimale tap. For å oppnå lufttetthetsklasse C, er begge deler av viftehuset valset sammen.

Viftehjul
KV-vifter har radialhjul med bakoverbøyde skovler. Disse er 3D-printet fra lett, slitesterkt glassfiberforsterket polyamid, dynamisk balansert og montert på ytterrotormotor.

Motor
Avhengig av modell, er KV-vifter utstyrt med AC-ytterrotormotor eller høyeffektiv EC-ytterrotormotor. Alle motorer har kulelager med lang levetid.

Motorvern
Vifter med AC-motor har integrert termisk motorvern med manuell tilbakestilling (Størrelse 100 og 125 har impedansmotorvern).
Vifter med EC-motor har integrert elektronisk termisk motorvern inkludert låst rotorbeskyttelse og mykstart. For reset av utløst motorvern for AC- og EC-vifter, koble fra strøm i ca. 60 sekund.

Regulering
KV-vifter er utstyrt med ekstern koblingsboks (IP55) for enkel tilkobling. EC-modeller har i tillegg integrert potensiometer for justering av luftmengde.
Viftene kan reguleres med 5-trinns eller trinnløs hastighetsregulator. Det er et bredt utvalg av elektrisk tilbehør, og hastighetsregulering kan kombineres med timer, termostat, hygrostat, etc.

Montering
KV-vifter kan festes i nødvendig posisjon på stedet ( vegg, tak ) ved bruk av 4 skruer i henhold til manualen. Enhver posisjon av koblingsboksen mulig. Alle modellene har en 25 mm innløpsstuss for å maksimere tilpasningsevnen med festeklammer, filterbokser, lyddempere og annet mekanisk tilbehør.

Dokumenter

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Kapslingsklasse IP54
Luftmengde maks m³/h 378
Motortype EC
Rørdimensjon Ø100
Spenning 230V
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...