8.012,50 KR

eks. mva
6.410,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
F-117793
Produsent:
Flexit
Kjøp

Beskrivelse

Komfyrvakt SGK4010 er sikkerhetsproduktet for alle kjøkken. Den beskytter hjemmets mest brannutsatte område og tilpasser seg matlagingsvanene dine på en intelligent måte. Den gir også brukere som f.eks. er eldre, syke eller har læringsvansker en trygg løsning. SGK4010 benytter både sensorer for lednings- og strålingsvarme. Denne kombinasjonen gir ekstra trygghet. Den selvlærende teknologien gjør at komfyrvakten automatisk justeres iht. brukerens matlagingsvaner som bl.a. eliminerer falske alarmer. Automatisk feildiagnostisering gjør at den ikke trenger regelmessig vedlikehold/testing. Sensoren festes under avtrekkshetten eller på veggen uten behov for verktøy, kabler eller strømforsyning. Leveres komplett med sensor og styringenhet som kommuniserer trådløst. Styringsenhet tilkobles mellom komfyr og strømnettet. Denne bryter strømtilførselen ved alarm. Kan brukes til all elektriske komfyrer med 1fas 25A og blir levert ferdig parret. Komfyrvakt er påbudt i alle nye boliger og fritidsboliger.

 

  • Selvlærende alarm for maksimumstemperatur.
  • Automatisk overvåkning av temperaturer.
  • Alarm ved sensorflytting.
  • Automatisk feildiagnose.
  • Trådløs kommunikasjon/installasjon.
  • Oppfyller europeisk standard EN-50615.
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...