Kombirist Ø250, sort (for luftinntak og avkast)

5.450,00 KR

eks. mva
4.360,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
8498
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

Kombiristen produseres i lakkert (RAL 9005), galvanisert stålplate. Den kan benyttes som kombinert luftinntak/-avkast på steder der avkast over tak er uaktuelt, og avkast i yttervegg ikke er til sjenanse. 

Kombiristen er utformet slik at luftavkast og -inntak skilles godt, og "kortslutning" unngås. Den kan snus 180o, slik at avkast- /friskluftkanal kan tilkobles høyre/venstre - venstre/høyre etter behov.

Enkel rengjøring ved demontering av frontdeksel (4 skruer). 

Montering
Risten monteres enkelt ved at frontplaten demonteres og bakstykket festes til veggen med skruer og mellom-liggende tettemasse. Kanaltilkobling er nippel med pakninger. (Hulltak for kanalgjennomføringer tilpasses ytterveggens konstruksjon).

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Farge Sort
Materiale Galvanisert stål
Rørdimensjon Ø250

Nøkkelord:

Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...