Kombirist Ø200 hvit (for luftinntak og avkast)

1.486,25 KR

eks. mva
1.189,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
25397
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

Kombiristen produseres i lakkert, galvanisert stålplate. Den kan benyttes som kombinert luftinntak/-avkast på steder der avkast over tak er uaktuelt, og avkast i yttervegg ikke er til sjenanse.

Kombiristen er utformet slik at luftavkast og -inntak skilles godt, og "kortslutning" unngås. Den kan snus 180o, slik at avkast- /friskluftkanal kan tilkobles høyre/venstre - venstre/høyre etter behov.

Enkel rengjøring ved demontering av frontdeksel (4 skruer).

Montering:
Risten moteres enkelt ved at frontplaten demonteres og bakstykket festes til veggen med skruer og mellom-liggende tettemasse. Kanaltilkobling til Ø160 / Ø200 mm nippel med pakninger. (Hulltak for kanalgjennomføringer tilpasses ytterveggens konstruksjon).

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Farge Hvit
Materiale Galvanisert stål
Rørdimensjon Ø200
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller via chatten nede til høyre

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

951 32 363
996 95 087
Send oss en epost

Makitech på Facebook

...