7.612,50 KR

eks. mva
6.090,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
F-118694
Produsent:
Flexit

Beskrivelse

Kjøkkenvifte Facet-M er beregnet for montering under overskap og gir et meget godt osoppfang. Utstyrt med fettfilter i metall som kan vaskes i vaskemaskin. Viften har tilbakeslagsspjeld i metall, elektronisk betjening og God LED belysning med meget lang levetid. Leveres med 230V jordet kabel med støpsel. Hetten er enkel å installere og har et "easy-clean" prinsipp som gjør den enkel å vedlikeholde. Nødvendige deler kan enkelt tas ut og rengjøres. Det kreves minimum 44 cm monteringshøyde mellom elektrisk ovn og underkant kjøkkenvifte. For gassovn må avstanden økes til min. 65 cm.

  • Meget godt osoppfang
  • Vaskbart fettfilter i metall
  • LED belysning
  • Elektronisk bryterpanel
  • Energieffektiv EC motor

Dokumenter

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Farge Rustfritt stål
Komfyrvakt Nei
Plasseringsmuligheter Overskap
Rørdimensjon Ø125
Bredde 598 mm
Høyde 60 mm
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...