Kanalvifte K 315L EC

15.875,00 KR

eks. mva
12.700,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
449571
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

Høykvalitets radialvifte for sirkulære kanaler

  • Tilgjengelig med AC- og EC-motorer
  • Innendørs og utendørs installasjon
  • Monteringsbrakett inkludert
  • Støy- og energioptimalisert viftehju

Fleksibel
K-viften kan brukes til tilluft eller avtrekk og kan installeres i alle posisjoner. Dette sikrer at viftene kan brukes i en rekke kommersielle og innenlandske applikasjoner.

Pålitelig
Lufttett viftehus og god korrosjonsmotstand tillater utendørs og innendørs bruk. Kombinasjonen av robust viftehus og motorkonstruksjon sørger for å minimere behovet for vedlikehold av viftene og tillater lang kontinuerlig drift.

Ytelse
Lydoptimalisert viftehjul sammen med høyeffektiv ytterrotormotor er konstruert for å levere konsistent ytelse på høyt nivå med lavt strømforbruk og maksimal effektivitet.

Tilbehør
K-vifter har et stort utvalg av forskjellig typer tilbehør, som festeklammer, el-batteri, filter, spjeld osv.

Konstruksjon
Viftehus er laget av galvanisert stål korrosjonsklasse C3. Lufttett klasse C i henhold til EN1751. Viften er utstyrt med ekstern koblingsboks IP55.

Viftehjul
K-vifter har radialhjul med bakoverbøyde skovler av slitesterk glassfiberforsterket polyamid, dynamisk balansert og sammenkoblet med ytterrotormotor.

Motor
Avhengig av modell er K-vifter utstyrt med AC-motor eller høyeffektiv EC-motor. Alle motorer er egnet for 50 Hz og 60 Hz.

Motorvern
Vifter med AC-motor har integrert termokontaktmotorvern med manuell tilbakestilling (Størrelse 100 og 125 har impedansmotorvern).

Vifter med EC-motor har integrert elektronisk termisk motorvern inkludert låst rotorbeskyttelse og mykstart. For reset av utløst motorvern for AC- og EC-vifter, koble fra strøm i ca. 60 sekund.

Regulering
EC-vifter leveres med integrert potensiometer (0-10 V) som forenkler innstilling av luftmengde. Eksternt potensiometer kan også benyttes, internt potmeter må da fjernes.

AC-vifter kan turtallsreguleres med en trinnløs tyristor eller 5-trinns transformator.

Installasjon
K-vifter kan installeres i alle posisjoner, innendørs og utendørs med medfølgende monteringsbraketter. Alle K-vifter har min. 25 mm lang tilkoblingsstuss og montasjebrakett som standard. Ved bruk av FK-festeklammer (tilbehør) blir montering/demontering enkelt, samt at det forhindrer overføring av vibrasjon til kanal.

Installasjon kan kombineres med filterbokser, lydfeller og annet mekanisk tilbehør.

 

Dokumenter

Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...