2.812,50 KR

eks. mva
2.250,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
F-117482
Produsent:
Flexit
Kjøp

Beskrivelse

Fleksibel kanal med utvendig diameter Ø75 mm. Materiale polyeten (HDPE). Antistatisk behandlet. For både tilluft og avtrekk. Kanalen gir en tidsbesparene og enkel installasjon og krever mindre plass enn tradisjonelle kanaler. Fleksibilitet og dimensjon gjør at kanalen er anvendelige i installasjoner der plass og gjennomføringsmuligheter er begrenset, f.eks. i eksisterende boliger. Krever ingen spesialverktøy og er enkel å kappe og skjøte. Kanalen er bøyelig og krever ikke bruk av bend og avgreninger. Kanalen er glatt innvendig slik at motstand minimeres. Kanalen har brannklasse E.
 
Lavtbyggende, krever mindre plass.
Enkel og rask installasjon.
Bøyelig, krever ikke bruk av bend og t-stykker.
Robust konstruksjon.
Liten motstand, enkel å rengjøre.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Rørdimensjon Ø75
System type Flexit
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...