13.250,00 KR

eks. mva
10.600,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
R-1950
Produsent:
Røros Metall / Røros Hetta

Tilgjengelige valg

Beskrivelse

Vår evigunge veggmodell i bredde 60 eller 90 cm med mange muligheter.

Fås med eller uten trelist rundt kanten. Oppgi kjøkkenmerke og modellnavn for at trelisten skal bli lik kjøkkenfrontene. Denne tilpasningen gjør vi uten ekstra kostnad. Hyllen på Hera 60 cm eller Hera 90 cm kan forlenges til en eller begge sider sett forfra mot pristillegg. Maks bredde i metall/farge er 150cm. Maks bredde med trelist er 200 cm. Du kan også få ekstra spot/spotter i hylleforlenging mot pristillegg. Har du skråtak kan også kanalen skråskjæres mot pristillegg. Har fettfilter som tåler maskinvask fjerner effektivt mat-os og kan lett tas av for rengjøring. Leveres for alle ventilasjonstyper. Hetten kan også leveres med integrert komfyrvakt.

Har du en yndlingsfarge? Du kan få lakkert Røroshetta, uten pristillegg, i akkurat den fargen du elsker over alt på jord. Eller kanskje du vil kombinere yndlingsfargen med litt stål – vi har mulighetene!

Vi trenger bare en NCSS-kode eller RAL-kode, så får du hetta i ønsket farge – enten det er yndlingsfargen eller akkurat samme farge som kjøkkenet ditt. Spør din kjøkkenforhandler om råd.

Tusen farger! Ja, det er faktisk sant. Himmelblå, prinsesserosa, smaragdgrønn, ferrarirød, hvit som snø eller sort som kull! Du kan velge og vrake blant trendfarger eller velge samme farge som kjøkkenfronten slik at hetten blir en del av helheten. Det beste er at en spesialfarge koster deg ingenting!

Velger du ett kjøkken lakkert i høyglans kan du også få tilsvarende glans på hetten mot pristillegg. Rålekkert!

Standard fargenummer for sort er NCSS 005 og for hvit NCSS 0902G94Y.

Dokumenter

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Belysning 2 X LED
Energiklasse A
Farge Børstet stål | NCS farger | Børstet kobber | Børstet messing | M/treverk
Komfyrvakt Tilbehør
Luftmengde maks m³/h 720
Plasseringsmuligheter Rettvegg
Rørdimensjon Ø125 | Ø150
Bredde 60 cm | 90 cm
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller via chatten nede til høyre

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

951 32 363
996 95 087
Send oss en epost

Makitech på Facebook

...