511,25 KR

eks. mva
409,00 KR

Tilgjengelighet:
Utgått produkt
Produktkode:
6202
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

Utgått Produkt

Elegant VT er en ny tilluftventil for montering i vegg. Den korte byggelengden gjør at ventilen kan monteres direkte i T-rør eller bend.


Elegant VT er spesielt utviklet for å gi trekkfri lufttilførsel i leiligheter, kontor, hotellrom o.l.


Ventilen er hvitlakkert og produsert i stål. Den består av perforert konveks frontplate med bakenforliggende trykkfordelingsplate, og festefjærer.


Luftmengden kan innreguleres ved å benytte ulikt antall plastplugger iht. diagram. Elegant VT leveres i to dimensjoner, Ø100 mm og Ø125mm.


Fjærfestene medfører at Elegant VT enkelt kan monteres direkte i spirokanal, T-rør, bend, nippel eller muffe, samt i Villavent ventilramme/lydfelle med ventilramme.

Dokumenter

Dimensjon

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Rørdimensjon Ø100

Nøkkelord:

Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...