81.750,00 KR

eks. mva
65.400,00 KR

Tilgjengelighet:
Forhåndsbestilling
Produktkode:
9995149
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

Takvifte for røykgasstavtrekk

  • Kontinuerlig lufttemp. 120 °C
  • Temperaturer opp til 400 °C eller 600 °C/120 min.
  • Motor utenfor luftstrøm
  • Robust stål- og aluminiumshus
  • Vertikalt avkast

Bruksområde
DVV-røykgassvifte er beregnet for å trekke ut røykgass fra rom og rømningsveier ved brann, den kan også brukes til normal ventilasjon.

Pålitelig
Viftehus er produsert i aluminium, bunnramme tilvirket i varmgalvanisert stål, og skovler er av rustfritt eller galvanisert stål. Alle DVV-viftene har bakoverbøyde skovler.
DVV er motstandsdyktig mot de mest utfordrende driftsmiljøer.

Konstruksjon
Viftehus er produsert i aluminium, bunnramme tilvirket i varmgalvanisert stål, og skovler er av rustfritt eller galvanisert stål. Alle DVV-viftene har bakoverbøyde skovler.
DVV er motstandsdyktig mot de mest utfordrende driftsmiljøer. For korrosjonskategori C4 og høyere anbefales ytterligere overflatebeskyttelse av utsatte deler.

Drift
DVV tåler kontinuerlige temperaturer på opptil 120 °C, og 400 °C eller 600 °C i 120 minutter.

Testet iht. EN 12101-3:2015 av ZAG Ljubljana
CE-sertifisert iht. EN 12101-3:2015 av BSI

Motor
DVV har IE3 høyeffektiv motor utenfor luftstrømmen. Viftene er også tilgjengelig med andre motortyper og størrelser. Motorkjøling med frisk luft via en luftkanal.

Motorvern
PTC termisk vern seriell innebygd i motor. Ved brann/røykevakuering må motorvern automatisk kobles bort, og vifte kjøres med spenning direkte.

Regulering
Servicebryter er montert på kjølekanal. Motor er skjermet fra luftstrøm. Viftene kan hastighetsreguleres med frekvensomformer med adekvat filter (allpolig sinus eller du/dt) samt skjermet kabel. PTC motorvern må brukes ved frekvensregulering. Vi anbefaler at frekvensomformer automatisk kobles bort ved brann for å eliminere at feil i frekvensomformer stanser viften. Ved brann/røykevakuering må motorvern automatisk kobles bort, og vifte kjøres med spenning direkte. Se maunal for mer info.

Installasjon
DVV-viftene er ment for utvendig installasjon.

Dokumenter

Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...