31.350,00 KR

eks. mva
25.080,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
33554
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

  • Høyeffektiv IE2 motor
  • Regulerbar kun med frekvensomformer
  • Integrert termistor (PTC)
  • Motor utenfor luftstrømmen
  • Max temperatur av transportert luft 120 °C
  • Vertikalt avkast
  • Lavt lydnivå

DVN har høyeffektiv IE2 motor. Kabinet og viftehjul, med bakoverbøyde skovler, er fremstilt av sjøvannsbestandig aluminium. Rammen er produsert av galvanisert stål og beskyttelsegitteret er laget av pulverlakert galvaniseret stål. Turtallsregulering er kun mulig ved hjelp av frekvensomformer. Motoren er montert på vibrasjonsdempere.

For å beskytte motoren mot overoppheting har viftene innebygd termistor (PTC) med utlagte ledere som tilkobles eksternt motorvern.

Matespenning: 3x230/400V D/Y

 

OBS! Motorene kan ikke styres med spenningsregulator, kun frekvensomformer. 

I overensstemmelse med EU regulativ nr. 640/2009 av Europa-Parlamentet - eco-design for elektromotorer - den nye internasjonale effektivitetsklassen er bindene fra den 16. juni 2011. Disse retningslinjer, definert av CEMEP og EPAct, betraktes som internasjonal standard for energibesparende høyeffektive motorer for frekvenser på 50 eller 60 Hz, og gjør bruk av IE2 motorer obligatorisk. Med denne nye og effektive teknologien kan vi tilby våre kunder flere fordeler, såsom miljøvenlig drift, redusert energiforbruk og dermed lavere emisjoner. IE2 motorer har en høyere virkningsgrad selv ved dellast drift, og gir en optimal tilpasning til driftpunkt. IE2 motorer avgir mindre støy og utvikler mindre varme, hvilket har en positiv indflytelse på effektivitet og kjølebehov av motoren

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Ampere 8.12 A
Fase 3
Kapslingsklasse IP55
Luftmengde maks m³/h 14648
Motortype AC
Spenning 400 V
Watt 4535 W
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...