18.980,50 KR

eks. mva
15.184,40 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
R-5024
Produsent:
Røros Metall

Tilgjengelige valg

Beskrivelse

Moderne og populær stilren rund veggmodell.

Diameter 37cm. Leveres i stål eller i valgfri NCS farge. Kan også leveres med glassplate for bedre osoppfang. Har du en bred koketopp så kan du også henge opp to stk. Cilindro ved siden av hverandre – stilig! Kun for normalventilasjon eller resirkulasjon (kullfilter). Fettfilter som tåler maskinvask fjerner effektivt mat-os og kan lett tas av for rengjøring.

Du kan få lakkert Røroshetta, uten pristillegg, i akkurat den fargen du elsker over alt på jord. Vi trenger bare en NCSS-kode eller RAL-kode, så får du hetta i ønsket farge.

Tusen farger! Ja, det er faktisk sant. Himmelblå, prinsesserosa, smaragdgrønn, ferrarirød, hvit som snø eller sort som kull! Du kan velge og vrake blant trendfarger eller velge samme farge som kjøkkenfronten slik at hetten blir en del av helheten. Det beste er at en spesialfarge koster deg ingenting!

Velger du ett kjøkken lakkert i høyglans kan du også få tilsvarende glans på hetten mot pristillegg. Rålekkert!

 

 

Dokumenter

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Belysning 2 X LED
Energiklasse C
Farge Valgfri
Luftmengde maks m³/h 615
Bredde Ø37 cm

Nøkkelord:

Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...