24.000,00 KR

eks. mva
19.200,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
18384
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

Kanalbatteri med innebygd automatikk

 

CBMF leveres med innebygd elektronisk temperaturregulator (tyristor) som regulerer effekten med tidsproposjonal puls/pause teknologi. Dette gir en nøyaktig temperaturregulering. Batteriet har ingen bevegelige deler, dvs. lydløs og med minimal slitasje. Tilluftstemperaturen stilles inn på et ratt på utsiden av lokket. Leveres med kanalføler TG-K330 (0-30oC) og elektronisk lufthastighetsvakt som bryter spenningen til varmeelementene dersom lufthastigheten kommer under 1,5 m/s. Når hastigheten kommer over 1,5 m/s kobles varmeelementene automatisk inn igjen. Dette oppfyller kravet til forrigling mot vifte/kanaltrykk, og ekstern forrigling/trykkvakt er ikke nødvendig.


CBMF har nippelanslutning for sirkulære spirokanaler, og er tilvirket i aluzink belagt stål med varmeelement i rustfritt stål. Leveres med innebygd brann- og overopphetningstermostat. Overopphetningstermostat F1 bryter ved 60 oC og har automatisk reset, branntermostat F2 bryter ved ca. 120 oC og har manuell reset.

 

Full oversikt over tilkoblingsmuligheter for eksterne følere, med og uten setpunktratt, finner en i PDF filen "koblingskjema CBM 230V 1fase" under "Dokumenter".

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Ampere 13 A
Fase 3
Min. luftstrøm 260
Rørdimensjon Ø250
Spenning 400 V
Vekt 6,2 Kg

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...