SAVE VTR 150/K R Stål - Ventilasjonsaggregat fra Systemair

36.531,00 KR

eks. mva
29.224,80 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
488814
Produsent:
Systemair / Villavent

Tilgjengelige valg

Kjøp

Beskrivelse

Internettmodulen SAVE Connect 2.0 leveres nå som standard sammen med aggregatet. Last ned vår app og styr aggregatet via mobiltelefonen. Alternativ betjening er tilgjengelig som tilbehør.

Betjeningspanel leveres som tilbehør til aggregatet - velg det som passer din installasjon.

 • SAVE TOUCH – Betjeningspanel med berøringsskjerm og full tilgang til alle funksjoner og innstillinger. Startskjermen viser informasjon som luftmengde, temperatur, luftkvalitet og aktive funksjoner. Du kan velge mellom MANUELL og AUTO-modus eller velge foretrukne innstillinger fra de forhåndskonfigurerte brukermodusene. Tilgjengelig brukernivå for installatører/servicepersonell (SUW - Start Up Wizard). 
 • SAVE CONNECT – Home solutions by Systemair mobilapp og internett tilgangsmodul (IAM) for trådløs kommunikasjon. Mobilappen har samme funksjonene som SAVE TOUCH betjeningspanelet.
 • SAVE LIGHT – Betjeningspanel med grunnleggende funksjoner som valg av luftmengde, alarmer og indikasjon for filterbytte. SAVE LIGHT kan kun benyttes i tillegg til SAVE TOUCH betjeningspanel eller SAVE CONNECT.

Nøkkelfunkjoner:

 • Trinnløs varmegjenvinning – automatisk regulering
 • Energieffektive RadiCal-vifter med EC-teknologi - svært lav SFP og lavt lydnivå
 • Separat innstilling av tilluft- og avtrekksluftmengde
 • Automatisk veksling mellom normaldrift og "sommerdrift" uten varmegjenvinning
 • Fuktoverføringsfunksjon – tilgjengelig for regulering av fuktgjenvinning
 • Behovssyrt regulering - integrert fuktføler i avtrekkskammer
 • Utvendig tilkoblingsboks for enkel installasjon av eksterne komponenter
 • Modbus kommunikasjon via RS-485
 • Automatisk logging av drift
 • Leveres i høyre- (R) og venstrevariant (L)
 • Ekstern kabel til betjeningspanel (6 m)

SAVE VTR 150/K er beregnet på montering over komfyr, og passer for boliger med ventilert areal opp til ca. 100 m2.

Modellen leveres i hvitlakkert og rustfri utførelse. Den har moderne og nøytralt design som passer inn i ulike kjøkkenmiljø. VTR 150/K har integrert høykvalitets kjøkkenhette, som er utstyrt med downlight og motorstyrt spjeld. Ventilasjonsaggregatet leveres komplett med frontdeksel, kabel med modular-/telekontakter for sammenkobling av aggregat og betjeningspanel. Modellen leveres i høyre- og venstrevariant, og har svært lavt lydnivå.

SAVE VTR 150/K leveres i dobbeltmantlet, isolert utførelse, er komplett utstyrt med vifter med, termostatstyrt elektrisk ettervarmebatteri og filtre. Aggregatet har trinnløs regulerbar roterende varmeveksler og integrert fuktføler som sørger for automatisk behovsregulering av temperatur på tilluften, samt forsering av kapasiteten ved evt. forhøyet fuktnivå. En egen fuktoverføringsfunksjon regulerer fuktoverføring fra avtrekksluft til tilluft.

Komfyravtrekket føres i bypass, slik at dette går utenom varmeveksleren og direkte til avtrekksviften. Modellen er derfor spesielt godt egnet for installasjon i leilighetsbygg, hvor avkastluft fra komfyravtrekk kan være utfordrende.

Den integrerte kjøkkenhetten har betjeningspanel for valg mellom normalventilasjon og komfyravtrekk, samt belysning.

Energieffektive RadiCal vifter med EC-motorer, samt veldimensjonerte filtre med lavt trykkfall gir lav spesifikk vifteeffekt (SFP-faktor) og lavt lydnivå. Integrert fuktføler i avtrekkskammer kan benyttes for evt. behovsstyrt ventilasjon.

Innebygde følere gir informasjon om ventilasjonsanleggets status mht. luftmengder, temperaturer, energieffektivitet, evt. behov for filtebytte etc., mens alarmsignal vil indikere mulige feil, og gi direkte varsel dersom utbedringer nødvendig.

Ventilasjonsaggregatet har en utvendig tilkoblingsboks med innganger og utganger for enkel installasjon og oppsett av eksterne følere, samt evt. eksterne varme- og kjølebatteri. SAVE VTR 150/K leveres med veldimensjonerte filter for lavest mulig trykkfall.

SAVE VTR 150/K er utstyrt med deksel og inspeksjonsluke som gir enkel tilgang for filterbytte og service. Filter og andre komponenter kan enkelt tas ut/settes inn i forbindelse med bytte, rengjøring eller service.

Modellen som leveres i høyre- og venstrevariant, har svært lavt lydnivå. Likevel gir kanalføringer og tilkoblinger utfordringer mht. lyd og plassbehov. Primært anbefales plassering av aggregat i underordnet rom som grovkjøkken, bod eller vaskerom.

Dokumenter

Se produsentens nettside for dokumenter og mer teknisk informasjon:

Dokumenter og teknisk informasjon

Dimensjon

Se produsentens nettside for dokumenter og mer teknisk informasjon:

Dokumenter og teknisk informasjon

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Anslutning Toppanslutning
Integrert fuktsensor Ja
Luftmengde maks m³/h 258
Plasseringsmuligheter Over komfyr
Rørdimensjon Ø125
Smarthus styring Modbus | App
Tilkobling for kjøkkenhette Integrert kjøkkenhette

Nøkkelord:

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...