SAVE VSR 200/B L - Ventilasjonsaggregat fra Systemair

29.100,00 KR

eks. mva
23.280,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
488864
Produsent:
Systemair / Villavent

Tilgjengelige valg

Beskrivelse

Internettmodulen SAVE Connect 2.0 leveres nå som standard sammen med aggregatet. Last ned vår app og styr aggregatet via mobiltelefonen. Alternativ betjening er tilgjengelig som tilbehør.

Betjeningspanel leveres som tilbehør til aggregatet - velg det som passer din installasjon. Kabel for betjeningspanel er inkludert.

  • SAVE CONNECT – Home solutions by Systemair mobilapp og internett tilgangsmodul (IAM) for trådløs kommunikasjon. Mobilappen har samme funksjonene som SAVE TOUCH betjeningspanelet.
  • SAVE TOUCH –  Betjeningspanel med berøringsskjerm og full tilgang til alle funksjoner og innstillinger. Startskjermen viser informasjon som luftmengde, temperatur, luftkvalitet og aktive funksjoner. Du kan velge mellom MANUELL og AUTO-modus eller velge foretrukne innstillinger fra de forhåndskonfigurerte brukermodusene. Tilgjengelig brukernivå for installatører/servicepersonell (SUW - Start Up Wizard).
  • SAVE LIGHT – Betjeningspanel med grunnleggende funksjoner som valg av luftmengde, alarmer og indikasjon for filterbytte. 

 
SAVE VSR 200/B passer for boliger med ventilerte areal opp til ca. 180 m2.
 
Nøkkelfunksjoner 
• Høy effektiv roterende varmeveksler og EC- vifter
• Behovsregulering med innebygd fuktsensor
• Fuktighetsoverføringsfunksjon for å minimere kondens i tilluften om vinteren
• Filterluker for enkelt vedlikehold
• Ekstern tilkoblingsboks for enkel tilkobling av tilbehør
• Modbus-kommunikasjon RS-485 som standard
• Tilkobling av kjøkkenhette
• Eurovent-sertifisering
 
Installasjon
Aggregatet kan monteres på vegg eller under himling, gjerne i bod eller vaskerom. Venstre- og høyre variant er tilgjengelig.
 
Kjøkkenhetten kan kobles til en bypass-kanal på to forskjellige steder på aggregatet, slik at luften fra kjøkkenhetten ledes rett til avtrekksviften og ikke gjennom varmeveksleren i aggregatet.
 
Eksternt koblingsboks som har forhåndskablede innganger og utganger muliggjør enkel installasjon og oppsett av eksterne sensorer samt eksterne varmebatteri og annet tilbehør.
 
Kabinettet er konstruert av stålplater med hviltlakkert luke og er godt isolert mot kondens. Alle komponenter kan enkelt demonteres for vedlikehold og service. Aggregatet er utstyrt med en høyeffektiv roterende varmeveksler med variabel hastighet og en fuktoverføringsfunksjon som regulerer rotorens rotasjonshastighet. Energieffektive vifter med EC-motorer samt lavtrykksfiltre reduserer energiforbruket og sikrer lav SFP-faktor (Specific Fan Power) og lydnivå.
Den innebygde fuktsensoren i avtrekksluften kan brukes til behovsregulering.
Enheten leveres med innebygget elektrisk ettervarmebatteri.

"Plug & Play"
Alle SAVE-luftbehandlingsaggregater leveres forhåndsprogrammert og testet – slik at du kan installere dem så snart de er levert.

Stillegående
SAVE -aggregatene drives av energibesparende, stillegående EC-vifter.

Dokumenter

Se produsentens nettside for dokumenter og mer teknisk informasjon:

Dokumenter og teknisk informasjon

Dimensjon

Se produsentens nettside for dokumenter og mer teknisk informasjon:

Dokumenter og teknisk informasjon

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Anslutning Sideanslutning | Toppanslutning
Integrert fuktsensor Ja
Luftmengde maks m³/h 284
Plasseringsmuligheter Uisolert rom | Takhengt | På vegg
Rørdimensjon Ø125
Smarthus styring Modbus | App
Tilkobling for kjøkkenhette Ja

Nøkkelord:

Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...