SAVE VSR 150/B - Ventilasjonsaggregat fra Systemair

27.256,00 KR

eks. mva
21.804,80 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
488801
Produsent:
Systemair / Villavent

Tilgjengelige valg

Beskrivelse

Betjeningspanel leveres som tilbehør til aggregatet - velg det som passer din installasjon. 

 • SAVE LIGHT – Betjeningspanel med grunnleggende funksjoner som valg av luftmengde, alarmer og indikasjon for filterbytte. SAVE LIGHT kan kun benyttes i tillegg til SAVE TOUCH betjeningspanel eller SAVE CONNECT.
 • SAVE CONNECT – Home solutions by Systemair mobilapp og internett tilgangsmodul (IAM) for trådløs kommunikasjon. Mobilappen har samme funksjonene som SAVE TOUCH betjeningspanelet.
 • SAVE TOUCH – Betjeningspanel med berøringsskjerm og full tilgang til alle funksjoner og innstillinger. Startskjermen viser informasjon som luftmengde, temperatur, luftkvalitet og aktive funksjoner. Du kan velge mellom MANUELL og AUTO-modus eller velge foretrukne innstillinger fra de forhåndskonfigurerte brukermodusene. Tilgjengelig brukernivå for installatører/servicepersonell (SUW - Start Up Wizard).

Nøkkelfunskjoner:

 • Automatisk veksling mellom normaldrift og «sommerdrift» uten varmegjenvinning
 • Fuktoverføringsfunksjon – for regulering av fuktgjenvinning
 • Utvendig tilkoblingsboks for enkel installasjon av eksterne komponenter
 • Høyeffektiv roterende varmeveksler – best årsvirkningsgrad
 • Modbus kommunikasjon via RS-485
 • By-pass for tilkobling av kjøkkenhette, tilrettelagt for montering over koketopp
 • Energieffektive RadiCal-vifter med EC-teknologi - svært lav SFP og lavt lydnivå
 • Trinnløs regulerbar EC-rotormotor – automatisk regulering av varmegjenvinning
 • Ekstern kabel til betjeningspanel (6 m)

SAVE VSR 150/B passer for boliger med ventilert areal opp til ca. 100 m2. Modellen er beregnet på montering under himling i bod, vaskerom, etc., alternativt på vegg. Komfyravtrekk kan tilkobles i bypass, slik at avtrekksluften går utenom varmeveksleren og direkte til avtrekksviften. Enkel el-tilkobling via ledning med støpsel for jordet stikkontakt.

SAVE VSR 150/B leveres komplett med automatikk tilrettelagt for behovsregulering via eksterne følere. Betjeningsalternativ med display eller app leveres som tilbehør. Modellen som leveres i dobbeltmantlet, isolert utførelse, er komplett utstyrt med vifter med, termostatstyrt elektrisk ettervarmebatteri og filtre. Aggregatet har trinnløs regulerbar roterende varmeveksler og integrert fuktføler som kan sørger for automatisk behovsregulering av temperatur på tilluften, samt forsering av kapasiteten ved evt. forhøyet fuktnivå. En egen fuktoverføringsfunksjon regulerer fuktoverføring fra avtrekksluft til tilluft.

Energieffektive RadiCal vifter med EC-motorer, samt veldimensjonerte filtre med lavt trykkfall gir lav spesifikk vifteeffekt (SFP-faktor) og lavt lydnivå. Vibrasjonsdempende takoppheng samt heldekkende inspeksjonsluke i hvit utførelse.

SAVE TOUCH og SAVE LIGHT betjeningspanel kobles til modular-/telekontakt i den utvendige koblingsboksen. Betjeningspanelet kan monteres på vegg (integrert eller utenpåliggende), eller på aggregatet vha. de medfølgende magnetplatene. Det er mulig å koble til flere panel etter ønske og behov.

Ventilasjonsaggregatet har en utvendig tilkoblingsboks med innganger og utganger for enkel installasjon og oppsett av eksterne følere, samt evt. eksterne varme- og kjølebatteri.

Dokumenter

Se produsentens nettside for dokumenter og mer teknisk informasjon:

Dokumenter og teknisk informasjon

Dimensjon

Se produsentens nettside for dokumenter og mer teknisk informasjon:

Dokumenter og teknisk informasjon

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Anslutning Sideanslutning
Integrert fuktsensor Ja
Luftmengde maks m³/h 168
Plasseringsmuligheter På gulv | På vegg | Uisolert rom | Takhengt
Rørdimensjon Ø125
Smarthus styring Modbus | App
Tilkobling for kjøkkenhette Ja

Nøkkelord:

Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost

Makitech på Facebook

...