3.200,00 KR

eks. mva
2.560,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
F-117862
Produsent:
Flexit

Beskrivelse

Vario WiFi er en baderomsvifte med meget lavt lydnivå, automatisk fuktstyring og kontinuerlig grunnventilasjon som gir en god ventilasjonsløsning for bad og våtrom. Viften er effektiv med høy kapasitet og lavt energiforbruk. Fleksibel installasjon. Vario WiFi kan monteres både horisontalt og vertikalt og både tak og vegg. Det medfølger stuss for både Ø100 og Ø125 mm kanal. Enkelt renhold. Vario WiFi har uttagbar vifteenhet slik at det er enkelt å rengjøre viften og innvendig i kanalen. Vario WiFi har også integrert termostat og kan brukes som varmeflytter for overføring av overskuddsvarme fra et varmt rom til et kaldt rom. Viften er klar til bruk fra fabrikk, men det er også mulighet til å tilpasse en rekke funksjoner. Dette gjøres enkelt via WiFi og egen app. Funksjoner som kan velges/tilpasses: Kontinuerlig grunnventilasjon/behovstyrt ventilasjon, hastighetsregulering, timere for forsinket start og ettergangstid, automatisk/manuell fuktstyring, termostat (ved bruk som varmeflytter).

 

  • Enkel og smart styring via app
  • Automatisk fuktstyring
  • Meget lavt lydnivå og høy kapasitet
  • Lett å holde ren
  • Lavt energiforbruk

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Farge Hvit
Kanaltilkobling Ø100/125 mm
Kapslingsklasse IP44
Luftmengde maks m³/h 115 m³/h
Maks trykkfall 32 Pa
Materiale ABC Plast
Vekt 0,35 kg
Viftehastighet, max turtall 2200 rpm
Watt 3,8 W
Bredde 206 mm
Høyde 152 mm
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...