5.664,40 KR

eks. mva
4.531,52 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
R-8150
Produsent:
Røros Metall / Røros Hetta

Tilgjengelige valg

Beskrivelse

Volumhette for felles-/balansert avtrekk.

Modellen er et godt og rimelig alternativ til blokker eller flerfamilieboliger. Leveres med eller uten komfyrvakt i hvit eller stål utførelse. Med volumdel og integrert komfyrvakt, bredde 60 cm.

Har du en yndlingsfarge? Du kan få lakkert Røroshetta, uten pristillegg, i akkurat den fargen du elsker over alt på jord. Eller kanskje du vil kombinere yndlingsfargen med litt stål – vi har mulighetene!

Vi trenger bare en NCSS-kode eller RAL-kode, så får du hetta i ønsket farge – enten det er yndlingsfargen eller akkurat samme farge som kjøkkenet ditt. Spør din kjøkkenforhandler om råd.

Tusen farger! Ja, det er faktisk sant. Himmelblå, prinsesserosa, smaragdgrønn, ferrarirød, hvit som snø eller sort som kull! Du kan velge og vrake blant trendfarger eller velge samme farge som kjøkkenfronten slik at hetten blir en del av helheten. Det beste er at en spesialfarge koster deg ingenting!

Velger du ett kjøkken lakkert i høyglans kan du også få tilsvarende glans på hetten mot pristillegg. Rålekkert!

Standard fargenummer for sort er NCSS 005 og for hvit NCSS 0902G94Y.

 

Dokumenter

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Belysning Lysstoffrør
Farge Stål | Hvit
Plasseringsmuligheter I overskap
Rørdimensjon Ø125
Bredde 60 cm

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost

Makitech på Facebook

...