3.475,00 KR

eks. mva
2.780,00 KR

Tilgjengelighet:
Utgått produkt
Produktkode:
9364
Produsent:
Systemair / Villavent
Utgått

Beskrivelse

Utgått modell, kan erstattes med MONOLIT-M hvit eller Facet-M Hvit

Kraftig modell i moderne design, beregnet for montering under ventilatorskap eller krydderhylle.

Moderne hvitlakkert kjøkkenventilator med buet front og godt arbeidslys fra 11 W kompaktlysrør. Rene linjer uten skarpe kanter og utspring gir enkelt renhold. En spesiell konstruksjon gjør at viftehjulet kan tas ned uten bruk av verktøy, og vaskes for hånd eller i oppvaskmaskin. Luftmengde (viftehastighet) reguleres i 3 trinn. Fettfilter i aluminium kan tas ut med enkelt håndgrep for rengjøring i varmt såpevann eller i oppvaskmaskin.

Volumkappe med herdet glasskjerm kan leveres som tilbehør. Ved påmontering av denne får kjøkkenventilatoren samme utforming og gode oppfangingsevne som kjøkkenhette, type 251-16.

 

Dokumenter

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Frekvens 50 Hz
Luftmengde maks m³/h 390
Rørdimensjon Ø125 mm
Spenning 230 V
Watt 70
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost

Makitech på Facebook

...