21.717,50 KR

eks. mva
17.374,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
R-3200
Produsent:
Røros Metall

Tilgjengelige valg

Beskrivelse

En klassiker av fritthengende hetter – her får du en tradisjonell hette i kvalitetshåndverk.

Bredde: 90 eller 120 cm. Kanalen kan tilpasses etter spesialmål, og i tillegg skråskjæres mot pristillegg. Oppgi kjøkkenmerke og modellnavn for at trelisten skal bli lik kjøkkenfrontene. Den kan også ”matche” benkeplaten din. Denne tilpasningen er gratis. Trelisten kan du også få lakkert i den NCS fargen du måtte ønske. Modellen har fettfilter som tåler maskinvask, fjerner effektivt mat-os og kan lett tas av for rengjøring. Kan i tillegg tilpasses alle ventilasjonsformer. Oppgi type vifte/aggregat/ekstern motor dersom hetten skal tilkobles dette. Hetten kan leveres med integrert komfyrvakt.

Har du en yndlingsfarge? Du kan få lakkert Røroshetta, uten pristillegg, i akkurat den fargen du elsker over alt på jord. Eller kanskje du vil kombinere yndlingsfargen med litt stål – vi har mulighetene!

Vi trenger bare en NCSS-kode eller RAL-kode, så får du hetta i ønsket farge – enten det er yndlingsfargen eller akkurat samme farge som kjøkkenet ditt. Spør din kjøkkenforhandler om råd.

Tusen farger! Ja, det er faktisk sant. Himmelblå, prinsesserosa, smaragdgrønn, ferrarirød, hvit som snø eller sort som kull! Du kan velge og vrake blant trendfarger eller velge samme farge som kjøkkenfronten slik at hetten blir en del av helheten. Det beste er at en spesialfarge koster deg ingenting!

Velger du ett kjøkken lakkert i høyglans kan du også få tilsvarende glans på hetten mot pristillegg. Rålekkert!

Standard fargenummer for sort er NCSS 005 og for hvit NCSS 0902G94Y.

Dokumenter

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Belysning 2 X LED
Energiklasse A
Farge Børstet stål | NCS farger | Børstet kobber | Børstet messing
Komfyrvakt Tilbehør
Luftmengde maks m³/h 720
Plasseringsmuligheter Fritthengende
Rørdimensjon Ø125 | Ø150
Bredde 90 cm | 120 cm
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...